Az Új Év köszöntése - élőzenés táncműhely

AZ ÚJ ESZTENDŐ KÖSZÖNTÉSE

ÉLŐZENÉS TÁNCMŰHELY HANNAH BERGERREL

2018. JANUÁR 20., SZOMBAT

 

 

Itt az új év, melyben már harmadik éve dolgozhatunk együtt Hannah Berger énekesnővel az élőzenés táncműhelyben, amit annyira szeretünk. Már nagyon készülünk évnyitó programunkra, melyben az új kezdeteknek megfelelően mi is több újítást, új dolgot szeretnénk elkezdeni, útnak indítani. Januári nyitó programunkra nagy szeretettel várunk mindenkit!

A 2018-as év lendületes, új, friss energiákat behívó újrakezdéséhez, egy dinamikus élőzene és táncműhelyre hívunk, amellyel harmonikus mozgásba szeretnénk segíteni a lelket és testet, a bennünk lévő teremtő erőt pedig aktivizálni. Az első szakasz utolsó részében egy újévi fénymeditációval is segíteni szeretnénk hogy az új esztendő valóban erővel, energiával és a két fontos örömforrással, a tánccal (a mozdulatok ereje és mágiája) és zenével ( a hangok mágiája) összekapcsolódva elindíthasson benneteket az Új felé, egyben lényegi belső részetek felé is.
A második részben egy elmélyülést és felszabadító energiákat megidéző dob-szabad tánccal zárnánk az élőzenés műhelyt.
E programunkban az új esztendő köszöntése, az új ember, a lélek születése, a dinamika és a szelíd, ám hatékony erő felébresztése a célunk.

Időpont: 2018. január 20. 15.00-17.45-ig
Helyszín: Budapest, Tűzmadár Alapítvány

Ajánlott részvételi támogatás/hozzájárulás: 4000 Ft

Közreműködnek:

Hannah Berger - ének, def, derbuka
Farkas Andrea - tánctanítás, szervezés
Gyarmati Hodzsa Gábor - gitár

További friss hírek, részletek itt: https://www.facebook.com/events/1578418675574855/?active_tab=about

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JANUÁR 17.

Bejelentkezés, érdeklődés: a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehetséges.

 

SZERETETTEL VÁRUNK! 

 

Találatok: 1358