AZ ÉLET RITMUSA

AZ ÉLET RITMUSA - AZ ELEMEK TÁNCA

Tánc - meditáció - szabad önkifejezés

 

 

Mennyire működsz harmóniában az elemekkel?
Mennyire tudod kihasználni támogató erejüket mindennapjaidban? A Föld stabilitását, a Víz érzékenységét, a Tűz szenvedélyét, a Levegő könnyedségét?
Mennyire van jelen a Szer-elem életedben?
Mennyire vagy egyensúlyban?
Melyik elem a Te erősséged, fő erőforrásod az Élethez és melyiket lenne jobb erősíteni még?
Melyik elem tekintetében van Nálad túlműködés és melyiknél alul működés?
Tudsz-e áramolni az elemekkel, az Élet ritmusával?

Andrea Farkas fényképe.

Ezen az öt alkalmas programsorozaton (havi egy alkalommal) fókuszunk belső egyensúlyunk lesz, harmonikus együttműködésünk az Élet áramlásával, belső erőforrásaink, az elemek mentén különböző belső minőségeink fejlesztése mindennapi életünkhöz, döntéseinkhez, kapcsolataink örömteli működtetéséhez, élethelyzeteink építő kezeléséhez.
Test-lélek-szellem szintjén tapasztalunk, szabadulunk fel és jutunk új, mélyebb sejt- és lélekszintű egyensúlyba, hozzáférve saját belső erőnkhöz, bölcsességünkhöz és szépségünkhöz.
Lesznek rövid tanítások, vezetett meditációk légzésterápiával, csoportdinamikai módszerek, tánc és szabad mozgás.

 

Dátumok: szeptember 30., október 28., november 25., január 27., február 24.

 

Helyszín: Bp., Tűzmadár Alapítvány, (a Nagyvárad tértől 5 perc gyalog)

Részvételi díj: 5000 Ft/alkalom vagy a teljes 5 alkalmas kurzus kedvezményesen 20.000 Ft/alkalom ( 1 alkalmat ajándékba kapsz így!)

A programot vezeti:

Farkas Andrea - szakrális körtánc oktató, tánc- és művészetterapeuta
Erős Anita - önismereti tréner, légzésterapeuta, családállító


Első alkalom: 2017. szeptember 30. 14.00 - 17.00 (Föld elem)

 

A Föld elem alkalommal tapasztalást szerezhetsz a táncokon, meditáción keresztül arról, hogy mennyire érzed stabilnak, kiegyensúlyozottnak magad, milyen a kapcsolatod az őseiddel, a testeddel, a pénzzel és általában hogyan érzed magad a fizikai világban. Ehhez az elemhez tartozik a biztonság, az ősbizalom témája is, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy beengedd az életedbe, megengedd magadnak mindazt a bőséget, amit a Gondviselés, az Élet adhat. A Föld elem az évszakok körforgásában a nyugalom és állandóság és a bizalom szimbóluma, minden létező bölcsője, a Megőrző, az Integráló, a Tápláló Anya. A Földtől megtanulhatjuk az adakozást, ajándékozást is.

 

Anita Erős fényképe.

Ebben a témában mélyülünk el ezen első alkalommal és körtáncokkal, szabad mozgással, vezetett meditációkkal, légzésterápiás módszerekkel, csoportdinamikai gyakorlatokkal, deeksha energiával tisztítjuk elakadásainkat és töltjük, támogatjuk a földdel való kapcsolatunkat annak érdekében, hogy életünkben egyre inkább stabilitást, biztonságot, bőséget, egészséget tapasztalhassunk."

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 24.


Várunk nagy szeretettel mindenkit erre a felemelő, megújulást hozó programsorozatra!

Andi, Anita

Találatok: 908