2019 Február 23.-tól:

ÉBREDŐ ERŐ - EMELT SZINTŰ KÖRTÁNC KURZUS

A kezdő kurzusok után most egy magasabb szinten, még nagyobb elmélyülési lehetőséggel, már némi gyakorlattal a hátunk mögött egy emelt szintűbb, haladóbb kurzusba invitállak benneteket nagy szeretettel! Ha van már akár más táncműfajban némi gyakorlatod, és szereted a néptáncokat, táncmeditációkat, akkor érdemes csatlakozni a körbe!

Tovább..

 

 2019. Február 28.-tól:

A SZABADSÁG ÉS SZENVEDÉLY TÁNCAI - Táncterápiás, élőzenés kurzus roma és más népek kultúrkincséből merítve

 Mostani kurzusunk, mely már 3.-szor kerül megrendezésre, az eddigiekhez képest is még színesebbnek és változatosabbnak ígérkezik, hiszen   eszköztárainkból még többet emelünk be nektek ebbe a tavaszi kurzusba az élmények teljessége érdekében. Az egyik ilyen, az az ÉLŐZENE csodája lesz. :-)   Különböző népek női cigány táncai, játékos táncterápiás, mozgásmeditációs elemek, élőzenés táncrészek, hangfürdők, körtáncok a témára felfűzve.

Tovább..

 

2019. március 23., szombat: 

KIKELET - Tavaszköszöntő komplex tánc-és művészetterápiás, szertartásos nap a kinyílás, megújulás érdekében

Egyik évszakból a másikba való átlépésnek, kiváltképp a télből tavaszba valónak különös ereje és fontossága lehet. A Tavaszi Napfordulónak az ősi időktől kezdve számos kultúrában nagy ünnepeket szenteltek köszöntve a visszatérő élet, a megújuló természet erejét. A téli barlangunkba való visszahúzódás, álmaink szövögetése után most kapunk energetikailag is támogatást a nyitáshoz, az "Új" felé induláshoz, a tervek valósággá alakításához. Ezen a programon egy szertartásos folyamat, művészetterápiás alkotás és a tánc segítségével támogatjuk azt, hogy valóban el tudjunk indulni arra, amerre hív a szívünk.

Tovább..(hamarosan!)

 

Találatok: 18213