"ŐSZKÖSZÖNTŐ" - ÉLŐZENÉS TÁNCMŰHELY HANNAH BERGERREL

 

Lassan beköszönt az ősz, csendesedik a nap ereje, lassan lépdelünk a vibráló nyárból a talán csendesebb, egyre jobban befelé hívogató őszi időszak felé.
E szeptemberi élőzenés műhelyünk méltó búcsúztatása lesz az élményekkel teli nyári időszaknak és szépséges megnyitója, köszöntője a majdan narancsszínű leveleket és ízes gyümölcsöket, terméseket érlelő ősznek.
Egyben búcsúzunk is egy időre szeretett énekesnőnktől, Hannától is, hiszen Ő szeptember végén hosszabb időre visszautazik Törökországba.
Az zene és tánc erejével, és egy szép szertartással búcsúzunk a nyár adta kincseinktől (hogy tudatosan tudjuk beépíteni az életünkbe és hálát adni érte) és kérünk áldást az előttünk álló őszi-téli időszakra.
Az élőzene és tánc lendülete mindig összekapcsol az Élet szépségével, lüktetésével és segít mozgósítani életerőnket egy kívánt cél vagy előttünk álló időszak érdekében.

Közreműködnek:

Hannah Berger: ének, def
Gyarmati Gábor: gitár
Farkas Andrea: tánctanítás, szervezés

Időpont: 2017. szeptember 16., 16.00-18.30-ig

Helyszín: Budapest, Tűzmadár Alapítvány (részletek jelentkezés után)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 14. (A jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk)

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Találatok: 1327