NYÁRÜNNEP

Élő zenés táncműhely a Hannah Berger duóval

 

 

Folytatva az elmúlt 2,5 év élő zenés Körtánc műhelyeinek sorát, szeretettel várunk Benneteket augusztusban.

Hannah több hónapos törökországi koncertsorozata miatt augusztusban és szeptemberben lesz újra itthon, hogy utána mikor, az teljesen bizonytalan. Ezért nagyon készülünk a Veletek való találkozásra!

A témáról:

A nyár a ragyogó napfény, a virágzás, a gyümölcsözés, utazás, az Élet élvezetének és a dolgok beérésének ideje. A tűz elem dominál. A teljes "kint", a kifelé fordulás ideje, az élmények, tapasztalások begyűjtésének intenzív időszaka is, mely során sok-sok fénnyel, színnel, ízzel, hanggal töltekezünk fel az őszi-téli hónapokra. Ezek a hónapok lehetőséget adnak megszokott életünkből való kilépésre, az új élmények általi feltöltődésre is.
Az augusztus 5.-i programunkon élő zenével és tánccal együtt ünnepeljük az Élet megannyi szépségét, a nyáron addig átélt élményeinket, örömteli találkozásainkat. Feltöltődünk egy időre az élő zene és tánc találkozásakor születő varázslatból is.
(Lehetséges egy szeptemberi alkalom is, de ez még teljesen bizonytalan!!)

 

IDŐPONT: augusztus 5.-e, 16.00-18.30-ig
HELYSZÍN: Tűzmadár Ház, a Nagyvárad térhez közel


KÖZREMŰKÖDNEK: Hannah Berger (ének, def) www.hannahberger.hu
Farkas Andrea (tánctanítás, szervezés) www.farkasandi.hu
Gyarmati Hodzsa Gábor (gitár)
Szalai Gábor (hangtechnika)

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ: AUGUSZTUS 3.-ig, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Szeretettel várunk Benneteket: Hannah, Andi és a Gáborok

 

Találatok: 1851